Na een zeer spannende strijd is het de jongens van SV Odijk JO10-1 gelukt om de bekerwedstrijd tegen DEV Doorn in het voordeel van de thuisploeg te beslechten. Odijk begon aarzelend tegen deze, technisch, sterke tegenstander. Onze jongens waren nerveus en merkten al vlug dat dit geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden. Toch kwam Odijk halverwege de eerste helft, een beetje tegen de verhouding in, op voorsprong.

Nog voor de rust maakten de jongens van Doorn echter gelijk en kwamen daarna zelfs op voorsprong. Na de ranja en een stukje fruit werd er gelukkig 2-2 gescoord en ging het lange tijd gelijk op. Het was nagelbijten voor de toeschouwers.

Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Doorn er 2-3 van en gingen de koppies van Odijk enigszins hangen. Maar toch hervonden ze de motivatie en zetten nog een keer een krachtige aanval in, hetgeen resulteerde in een doelpunt.

Dit wakkerde de strijdlust van JO10-1 dusdanig aan dat ze in de laatste minuut nogmaals wisten te scoren en er alsnog met de winst (4-3) vandoor werd gegaan. Een mooi resultaat en een goede les voor de mannen dat de wedstrijd pas over is als het laatste signaal geklonken heeft.

IMG 1598