Afdrukken

Op donderdagmiddag 24 oktober heeft kinderopvangorganisatie Kind & Co officieel het kunstgrasveld van voetbalvereniging SV Odijk in gebruik genomen voor de nieuwe buitenschoolse opvang BuitenSpel (sport).

Vincent de Wit, voorzitter van SV Odijk, Jesper Oele van Bunnik Beweegt en Sandra van Rijkom, regiomanager van Kind & Co hebben in aanwezigheid van de kinderen en pedagogisch medewerkers van de BSO op een symbolische manier de aftrap verricht. Daarna hebben de kinderen zich kunnen uitleven in het speciaal voor hun uitgezette sport- en spellencircuit.

BSO BuitenSpel (sport) is voor kinderen vanaf 7 jaar die het leuk vinden om aan sport, spel en beweging te doen en graag buitenactiviteiten ondernemen. De kinderen hebben inspraak in de activiteiten. Behalve een gevarieerd aanbod aan activiteiten is er voor en na de activiteit ook ruimte voor vrij spel of om even te ‘chillen’. BSO BuitenSpel (sport) is op dinsdagmiddag en donderdagmiddag geopend. Kinderopvangorganisatie Kind & Co wil kinderen uitdagen om lekker buiten te spelen en hoopt daarmee een gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. Ook SV Odijk vindt het belangrijk dat kinderen lekker buiten spelen en bewegen. Bovendien zorgt de samenwerking met Kind & Co ervoor dat het mooie kunstgrasveld niet alleen ’s avonds en in het weekend, maar ook overdag wordt gebruikt.

IMG 4392