Afdrukken

Ondanks dat het vandaag een beker wedstrijd was, was het devies duidelijk: winnen! Om op deze manier het eerste deel van het seizoen goed af te sluiten.

Odijk 2 wist dat hen een pittig en fysiek duel stond te wachten tegen Patria 2. Dit was aan het begin ook te merken. Odijk werd terug geduwd door de beweeglijke spitsen voorin, wat als snel leidde tot de 0-1. Toch wist Odijk halverwege de eerste helft de rug te rechten, wat de nodige kansen opleverde. Dit resulteerde uiteindelijk in de 1-1, wat ook de ruststand was. Odijk had het meeste balbezit. Nu het balbezit nog in doelpunten uitdrukken. 

Dit werd gelijk in de 2de helft al uitgevoerd, want de 2-1, 3-1 en 4-1 volgden zich in rap tempo op. Na nog een kleine tegenstoot van Patria (4-2) liep Odijk verder uit naar 5–2 en 6-2, wat ook de einduitslag was!

Na de wedstrijd werd aanvoerder Robin van Laar nog gevraagd om zijn gevoel te omschrijven: “ja, wat zal ik zeggen. Wij kunnen lekker voetballen, maar als wij geen 100% geven wordt het een ren je rot show. Nou mij niet gezien.

Op deze manier sluit Odijk 2 het eerste deel van de competitie ongeslagen af, wat  zorgt voor de eerste plek in de competitie en de volgende ronde van de beker. Het 2de deel van de competitie tot de winterstop is het doel om deze lijn vast te houden.

Wordt vervolgd!

Doelpunten top 3:

  1. Jordy Mocking - 15
  2. Robin van Laar - 5
  3. Berend van Brussel - 4

Assists top 3:

  1. Robin van Laar - 6
  2. Rick Peek - 4
  3. Jordy Mocking - 3