Afdrukken

Een geselecteerd team heeft namens SV Odijk in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat zaterdag 28 september werd uitgezonden op SBS6, 25.000 euro in de wacht gesleept.

De opnames van het programma waren reeds een paar weken eerder, waardoor er door de deelnemers en supporters een paar weken gezwegen moest worden over de deelname en het resultaat.

Deze groep heeft in samenspraak met het bestuur besloten om de uitzending gezamenlijk met belangstellenden op de zaterdagavond in de kantine te bekijken. Nadat een week van tevoren eindelijk bekend gemaakt kon worden dat SV Odijk had meegedaan aan het programma, werd er via social media en flyers opgeroepen allen gezamenlijk te kijken.

Op de dag zelf werd er na het reguliere wedstrijdprogramma een Surinaams buffet geregeld voor 50 geïnteresseerden, gesponsord door Blastrac BV en Bouwtechniek Stephan Vermeulen. Na het buffet werd er om de aanwezigen warm te draaien nog een quiz gedaan door enkele van de deelnemers aan het programma. Rond 21.30 uur waren er zo’n 70 a 80 mensen aanwezig voor de start van het programma, inclusief de locale pers van het Groentje en het AD.

Nadat duidelijk werd dat SV Odijk het mooie bedrag van 25.000 euro had gewonnen, en de cheque was overhandigd door de deelnemers aan voorzitter Vincent de Wit, is er door de aanwezigen geproost op de mooie avond.

Hoe het bedrag besteedt gaat worden, wordt momenteel door penningmeester Kees Vermeulen verder uitgewerkt en besproken binnen het bestuur. Het bedrag zal in ieder geval gebruikt worden voor verduurzaming van de club, wat ook is aangegeven bij inschrijving voor het programma. Een en ander zal verdere toegelicht worden in de komende ALV op donderdag 17 oktober om 20.30 uur.

Namens het bestuur van SV Odijk en de deelnemers willen wij iedereen bedanken voor de vele leuke reacties die zijn gekomen op de deelname.

Foto SVOdijk bij EchtWaar