Allereerst van harte welkom bij SV Odijk. Om je een beetje wegwijs te maken bij onze Vereniging hebben we deze pagina ingesteld. Hierin leggen we in het kort uit wat SV Odijk voor een Vereniging is.

SV Odijk, is een voetbalclub met mannen-, vrouwen- en jeugdvoetbal. En natuurlijk de Bambino’s, de allerkleinste voetballers onder ons. SV Odijk heeft meer dan 350 leden en wil graag dé sportvereniging van haar leden in de regio zijn en blijven. Daarom werken we aan sportaanbod voor alle leeftijdscategorieën, zodat iedereen zich thuis voelt op ons sportpark.

Dit doen we door training te verzorgen voor alle spelers jong en oud van maandag tot en met vrijdag, onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers.  Met natuurlijk op zaterdag of zondag de wedstrijd zelf!

Naast het voetballen kent SV Odijk ook een sociale tak. Er worden voor de jeugd en de volwassenen activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Koningsdag, waarbij er een vrijmarkt wordt gehouden op ons sportpark en waar leden en niet-leden hun overtollige spulletjes kunnen verkopen.

Of een FIFA-toernooi, waarbij de wat grotere jeugd zich kan uitleven en elkaar kan verslaan op de computer.

Maar ook wordt er een keer per jaar een clinic verzorgd door FC Utrecht, of ga je met je team kaarten verkopen voor een wedstrijd van FC Utrecht en ga je er zelf nog naartoe ook!

Voor de allerkleintjes, de Bambino's, is er elke zaterdag voetbal naast de kantine.

Dit is nog maar een kleine opsomming van wat er allemaal gebeurt bij SV Odijk.

Voetbal is een teamsport! Dat betekent ook dat naast de leuke dingen je geboden worden, wij ook van jou wat verwachten.

Bijvoorbeeld dat je op tijd komt bij trainingen en wedstrijden. Anders benadeel je je teamgenoten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je een keer niet kunnen, laat dit dan tijdig weten aan de trainer/coach. Hieronder volgen nog een paar belangrijke regels die we onze nieuwe leden graag willen meegeven. Het bestuur van SV Odijk gaat ervan uit dat dit vanzelfsprekend is, maar verwacht wel dat haar leden zich hieraan houden.

-  Ga netjes om met de trainingsmaterialen en ruim deze na gebruik op in de daarvoor bestemde trainingsbak. De trainer is verantwoordelijk voor het afsluiten en opbergen van de trainingsbak. Je bent met het gehele team verantwoordelijk voor deze trainingsmaterialen. Ontbrekende materialen worden na het seizoen doorbelast aan het desbetreffende team. Het moedwillig vernielen van materialen wordt verhaald op de veroorzaker en gemeld bij het bestuur van SV Odijk.

- Meld je op tijd af als je niet kunt trainen/voetballen;

- Ga goed met je lijf om, gebruik de douches;

- Houd je aan de kledingvoorschriften en denk aan scheenbeschermers;

- Volg aanwijzingen van trainer/coach op;

- Ga sportief met elkaar om en respecteer elkaar en je tegenstander;

- Heb plezier in je spel;

- Betaal tijdig de contributie.