Naast het bestuur en haar afgeleide commissies, kent SV Odijk een Algemene Leden Vergadering (ALV). De algemene ledenvergadering wordt ieder jaar georganiseerd. Elk SV Odijk-lid is hier welkom en kan zijn/haar stem doen gelden via het stemrecht dat SV Odijk-leden hebben. Leden van de Vereniging hebben door dit stemrecht invloed op het te voeren beleid van SV Odijk. Tijdens deze ALV komen de prestaties van het bestuur aan de orde, worden nieuwe plannen gepresenteerd en de financiƫn gecontroleerd.

Naast de reguliere jaarlijkse ALV kan een ingelaste ALV worden gehouden bij een bestuurswisseling, wijziging van de verenigingsstatuten of op verzoek van de leden van SV Odijk (minimum percentage is hiervoor bepalend). De algemene ledenvergadering heeft alle bevoegdheden die niet door de wet of statuten geregeld zijn en is dus het hoogste orgaan van de vereniging.

De notulen zijn door leden op te vragen bij de secretaris van het bestuur van SV Odijk via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.