Huisstijlbeleid

Een nieuw bestuur, een nieuwe website, posters, flyers, brieven en persberichten om activiteiten en beleid onder de aandacht haar leden en inwoners van Odijk te brengen. Het zijn voorbeelden van de vele communicatie-uitingen bij SV Odijk. Het is voor een sportvereniging belangrijk goed te communiceren zowel intern als extern. De e communicatie binnen SV Odijk zal zoveel mogelijk ge-uniformeerd worden. Hoe herken je de stijl van SV Odijk? Aan het logo, op de eerste plaats, maar ook aan het lettertype, vormgeving, kleurgebruik, schrijfstijl en uiteraard het sporttenue.

De uniforme stijl van SV Odijk levert een belangrijke bijdrage aan de herkenning en het imago van de Vereniging. Of het nu gaat om een flyer, een brief of een artikel op de website: je moet direct kunnen zien dat deze afkomstig is van onze Vereniging. Het huisstijlbeleid is in te zien of op te vragen via de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..